Beeldprikkels

Naam
Beeldprikkels
Adres
Hobbemastraat 6
Plaats
8021 EN Zwolle
Telefoonnummer
-
Gemeente
Zwolle
Provincie
Overijssel
Land
Nederland
Website
www.beeldprikkels.nl
Sector
Zakelijke dienstverlening
Branche
Reclame-, reclameontwerp- en -adviesbureaus
Bedrijfsomschrijving
Beeldprikkels is een onderscheidend Ontwerp en- Communicatiebureau. Gespecialiseerd in Grafisch Ontwerp, Marketing & Communicatie.

Met onze ontwerpers en partners geven wij vorm en inhoud aan het brede werkveld van ontwerp en communicatie. Daarbij zorgen wij dat, zoals onze naam al aangeeft, we voor een prikkelend eindresultaat zorgen.

In nauwe samenspraak komen we tot een resultaatgerichte aanpak van communicatievraagstukken. Met resultaten die zich onderscheiden door treffende creativiteit. Of het nu gaat om een huisstijl, campagne, magazine, illustraties, brochure of een spannend project. Wij hebben prima relaties in de print-, copy-, fotografie- en webbuilding sectoren. Zo begeleiden wij u desgewenst letterlijk van concept tot creatie.

Tevreden klanten zijn onder andere ABN AMRO, UMC Utrecht, Nederlands Centrum voor Overheidsdiensten (NCOD), Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Vechtdal - IJsseldelta, Breman, Zwolle Marketing, VVV Zwolle, Theater Gnaffel, ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, Kinki Kappers, FAME Groep.
Meer informatie
[KvK gegevens]