Citroen - Air B.V.

Naam
Citroen - Air B.V.
Adres
Fokkerstraat 34 b
Plaats
3905 KV Veenendaal
Telefoonnummer
-
Gemeente
Veenendaal
Provincie
Utrecht
Land
Nederland
Website
www.citroenair.nl
Sector
Detailhandel
Branche
Winkels in sanitair
Bedrijfsomschrijving
CitroenAir levert als groothandel een compleet assortiment sanitaire accessoires: zeep-, handdoek- en toiletroldispensers, afval- en dameshygiënebakken, handendrogers en overige accessoires (zoals toiletborstelhouders, spiegels en luchtverfrissers).
CitroenAir levert rechtstreeks aan de professionele eindgebruiker. Van horeca tot bedrijfsleven en van onderwijs tot zorg. U kunt de producten bekijken in onze showroom én in onze uitgebreide webshop. Online vindt u alle productinformatie, inclusief specificaties en prijzen. Voor doorleveranciers hanteren we gunstige voorwaarden. Meer weten of direct shoppen?

Een frisse en verzorgde toiletruimte is van grote invloed op de uitstraling van uw bedrijf. Het laat zien dat u zorg en aandacht besteedt aan optimale hygine. Om dit op peil te houden stelt u terecht hoge eisen aan de kwaliteit en efficiency van de hygineproducten in uw toiletruimte.

Zo compleet als uw sanitaire ruimte moet zijn, zo compleet zijn de toiletaccessoires die CitroenAir levert. Van handendrogers en uiteenlopende dispensers tot zeepbakjes, luchtverfrissers en luiertafels. Hoogwaardige, vandalismebestendige producten van merken die garant staan voor design. Zo leveren we de complete lijnen van Santral, Mediclinics, dline, Geesa, ingo-man, Franke, Wings en Bobrick. CitroenAir levert rechtstreeks aan de professionele eindgebruiker. Van horeca tot bedrijfsleven en van onderwijs tot zorg. U kunt op deze website al onze producten bekijken en meteen bestellen.
Meer informatie
[KvK gegevens]